Γιατί δεν υπάρχουν τιμές στο site σας?

Η εταιρεία Valvis Fashion είναι εταιρεία χονδρικής και διαθέτει τα προϊόντα της μόνο σε συνεργάτες της.

 

Πώς μπορώ να γίνω συνεργάτης σας?

Η διαδικασία για να γίνετε συνεργάτης μας είναι απλή. Κάνετε εγγραφή στην σελίδα μας με τα στοιχεία της εταιρεία σας (το ΑΦΜ είναι απαραίτητο) και στην συνέχεια περιμένετε έγκριση του λογαριασμού σας. Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας. Κατόπιν επιβεβαίωσης και έγκρισης του λογαριασμού (λαμβάνετε ενημερωτικό email) ο λογαριασμός σας είναι ενεργός και μπορείτε να βλέπετε τιμές και να παραγγέλνετε τα προϊόντα που θέλετε.

 

Μπορώ να παραγγείλω online?

Από την στιγμή που έχει εγκριθεί ο λογαριασμό σας έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν απευθείας. Η ελάχιστη παραγγελία θα πρέπει να ξεπερνά τα 300,00€ σε αξία.

 

Τι συμβαίνει με το καλάθι αγορών μου?

Το καλάθι αγορών του λογαριασμού σας αποθηκεύεται και δεν διαγράφεται μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε αγοράς. Αυτό συνεπάγεται πως μπορείτε να το βλέπετε από οποιαδήποτε συσκευή και να συνεχίζεται τις αγορές σας σε ότι χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε.

 

Τι τρόπους αποστολής υποστηρίζετε?

Τα προϊόντα αποστέλλονται είτε με μεταφορική της επιλογής σας είτε με Courier που συνεργαζόμαστε.

 

Τι τρόπους πληρωμής υποστηρίζετε?

Όλοι οι τρόποι πληρωμής υποστηρίζονται από την εταιρεία μας – Κατάθεση σε τράπεζα, Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες και Paypal.

 

Είναι όλα τα προϊόντα που βλέπω διαθέσιμα?

Τα προιόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι όλα διαθέσιμα. Τα προιόντα δεσμεύονται από εμάς κατόπιν ολοκληρώσεως της παραγγελίας σας. Τα προιόντα που προσθέτετε στο καλάθι αγορών δεν θεωρούνται δεσμευμένα από εσάς.

 

Διαθέτετε Showroom για δειγματισμό των προϊόντων?

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στην διεύθυνση: ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 52, ΑΘΗΝΑ 10436, ΤΗΛ: 2105760103

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας?

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα , στέλνοντας email στο [email protected] ή καλώντας στο 210 5760103 .